14:39
Семінар вчителів української мови та літератури

     29 січня у школі відбулося засідання районного методичного обєднання вчителів української мови і літератури "Використання краєзнавчого матеріалу в творчому літературному проекті "Шевченко і Волинь”.

     Епіграфом роботи методичного обєднання стали слова сучасного осетинського письменника Нафі Джусойти : "Слово Шевченка возвеличує, облагороджує, формує наші душі… Безперечно пророча місія Шевченка триває і нині, і він обходить "моря і землі”, своїм божественним словом кличе людей до добра і справедливості…


     У роботі семінару приуроченному 200-літтю з дня народження Кобзаря, взяла участь методист відділу освіти Мохнюк В.М., презентували його учасникам проект "Шевченко і Волинь”.


     Про правнучку Шевченка Євгенію Леонтіївну Голуб, колишню вчительку укр. мови та літератури ЗОШ І-ІІІ ст. с. Сокіл, розповіла Гаврук О.В., вчителька тієї ж школи.

Досвідом роботи "Формування творчого мислення учнів засобами літературного краєзнавства поділилася Корнійчук Г.В., презентувавши, учнівський проект "Моя маленька батьківщина- Переспа”.



Учасники семінару завітали на відкритий урок у 9-А класі 

     "Поема Т.Г.Шевченка "Великий льох” у контексті національної ідеї”, який провела Смолякова І.А.



Цікавим завершенням роботи стала презентація слайд-шоу "Твори Шевченка мовою вишивки

Переглядів: 1179 | Додав: WD | Теги: Семінар вчителів української мови, переспівська зош | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]