13:10
Свято першого дзвоника

Свято першого дзвоника зібрало на подвір'ї Переспівської школи учнів, учителів, батьків. Завіта­ли на свято й шановні гості - народний депутат України Катерина Ващук, заступник голови обласної організації Народної Партії Олександр Семінський, голова Рожищенської райдержадміністрації Володимир Масалов та сільський голова Зіновія Пархомчук.

З вітальним словом до присутніх звернулася дирек­тор школи Ольга Нечипорук. Вона побажала учням на­полегливо оволодівати знаннями, а також подякувала батькам та голові райдержадміністрації Володимиру Масалову за значну допомогу в підготовці школи до ново­го навчального року.

Особливо хвилюючим було свято для першокласників. 8 дівчаток і 13 хлопчиків поповнили нашу шкільну ро­дину їх виступ дуже сподобався всім присутнім.

Щедрим на подарунки стало Першовересневе свято для нашої школи. Народний депутат України Катерина Ващук презентувала 10 пластикових вікон та велику добірку художньої літератури, а депутат обласної ради Сергій Мартиняк надав учням шкільне приладдя, м'ячі, скакалки, гімнастичні круги.

Урочисту лінійку завершив перший дзвінок, який по­кликав учнів на урок.

Переглядів: 555 | Додав: GOST | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]