10:41
«Тато, мама і я – спортивна сім'я».

28 листопадевого дня 2013 року у нашій школі відбувся районний семінар вчителів фізичного виховання на якому були присутні 30 педагогів району на чолі з завідувачем методичного кабінету Сидоруком В’ячеславом Андроновичем.  Бомазюк Микола Миколайович давав відкритий урок у 8 класі на тему: «Баскетбол», а Гризовський Сергій Сергійович провів спортивно-родинне свято «Тато, мама і я – спортивна сім'я».У виховному заході брали участь три сім'ї: Шафранюків, Кізімів та Відринських.

Перше місце з яких посіла родина Шафранюків, друге – сім'я Відрінських і третє – Кізімів. Незалежно від зайнятого місця всі сім'ї отримали заохочувальні нагороди. Розпочали змагання учні 7 класу, разом з музичним керівником Клевець Лілією Володимирівною, піснею «А в душі Україна моя». Кожна сім'я, представивши свою команду, взяла участь у наступних естафетах: «Хто швидше», «Стрибок в довжину», «Найсильніший тато», «Повітряна кулька», «Впізнай своїх дітей», «На рівновагу», «Паровоз».

Доки судді свята,  

підбивали бали ведучі  Поліщук Богдан та Ковела Аліна, проводили серед сімейних команд спортивну вікторину, яка складалася із семи запитань на відповідну тематику. На завершення свята Марійка Романюк, учениця 7 класу, виконала пісню «Чудо земля» привітавши всіх учасників із завершенням родинного заходу. Оголошуючи результати судді ще раз нагадали всім присутнім, що «Фізичне виховання – це здоров’я, а здоров’я – це найбільший скарб». Саме цей вислів і був девізом загальношкільного свята.

Із спортзалу і учасники, і глядачі, і просто запрошенні виходили з щирою усмішкою, гарним настроєм та здоровим духом, яким, ми сподіваємося, зарядилися всі надовго.

Переглядів: 910 | Додав: WD | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]