17:16
Про підсумки проведення Тижня англійської мови в КОЗЗСО «Переспівський ліцей»

З 20 лютого по 24 лютого 2023 року в КОЗЗСО «Переспівський ліцей» дистанційно проходив Тиждень англійської мови «Good evening, we are from Ukraine!» згідно  плану, розробленого вчителем англійської мови Мельничук В.А.

 

Метою проведення тижня англійської мови є удосконалення знань, вмінь та навичок отриманих на уроках англійської мови, розширення світогляду та ерудиції учнів; в рамках вдячності Великій Британії,  яка одна з перших підтримала Україну проти агресії росії та з метою розвитку їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; виховання любові й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається, а також формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочувати учнів до роботи над собою; виховувати інтерес до вивчення англійської мови.

Відкриття тижня відбулося 20.02.2023року. Учні 1-11 класів ознайомилися із планом проведення тижня англійської мови, переглянули мотиваційні постери, де описані слова підтримки Україні, обговорили, висловили свої думки. Учні переглянули інтерактивну презентацію з завданнями “We’ll never forgive, well never forget!”, де побачили важливих людей, події, вислови, факти, пісні які підіймали український дух під час війни.

21 лютого учні 1-4 класів  переглядали мультфільми  англійською мовою «Speaking cartoons», а учні 5-11 класів переглядали відео “Learn about London with us in English”. Ці завдання дали можливість вдосконалити  свої лексичні, граматичні, фонетичні, а також країнознавчі вміння. Метою заходу було  повторити матеріал, щоб використовувати його в усному мовленні.

У середу, 22 лютого, було проведено виставку мотиваторів «Навіщо вивчати англійську мову?». Мета заходу – проявити свої художні здібності, а також розширити знання учнів про культуру країни, мова якої вивчається; формувати лінгвокраїнознавчу компетенцію школярів, навчити учнів працювати з додатковою літературою. Також учні 10-11 класів переглядали документальний фільм «Данина ЇЇ Величності королеві Єлизаветі»

На наступний день було проведено віртуальну-подорож вікторину «Подорожуємо величною Великобританією».  Інтелектуальна гра для учнів 5- 9 класів. Завдання охоплювали увесь вивчений матеріал і діти з цікавістю виконували усі поставлені перед ними завдання. Метою цього заходу було формування в учнів позитивного ставлення до англійської та виховання в учнів почуття відповідальності. Також був проведений конкурс-виставка проектів «Ukraine is a European country» на основі знань, які діти отримали від переглядів відео і презентацій.

24 лютого, на завершення тижня англійської мови, учні 1-11 класів переглянули презентацію «Love Ukraine». Також, як підсумок, відбулася виставка малюнків  «Good evening, we are from Ukraine!», де учні створювали власні проекти в рамках подій, які відбуваються в Україні.

Тиждень був насичений різноманітними завданнями. Учні розширили знання про країну, мову яку ми вивчаємо. Також ознайомилися і в подальшому будуть використовувати вислови, слова підтримки України на англійській мові.

 

 

Переглядів: 53 | Додав: Sergiy9325 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]